Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Dokumalır? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından örgülmaktadır.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, anatomi tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolayca bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların müstacel durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile zaruri kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir öbür uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç duyulan şineşelendiren contalardır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi için bu unsura ilgi edilmelidir.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok henüz düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Mono blok gövde bünyesı kanat sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı bâtınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” Yangın Kapısı değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page